Járműfóliázás

A járműfóliázás nem csak a modern marketingeszközök egyike.  Egy jó minőségű fólia éveken át hirdetheti cége üzenetét vagy biztosíthat egyedi megjelenést, de védi is a gépjárművet apróbb kavicsfelverődésektől kezdve a kulcskarcolásokon át a durvább sérülésekig. A jármű fényezése így sértetlen marad, a komolyabb behatásokat leszámítva, és a sérült fólia eltávolítása után az eredeti állapotot kapjuk vissza.
Ezt a védelmet nem csak a drágább gépjárművek érdemlik meg. A napi használatú járművek esetében sem kell számolni a hetekig tartó, költséges fényezéssel. A fólia akár kevesebb mint fél nap alatt is eltávolítható és pótolható.

 Sötétítés

A sötétített üvegfólia elsősorban kint tartja a hőt, a klíma mellett folyamatos védelmet nyújt a nap tűző sugarai ellen. Ennek köszönhetően az utastér lassabban, kevésbé melegszik fel, a fólia pedig nem csak az utasokat védi meg a káros UV sugárzástól, de a műanyag felületek és a beltér anyaga is lassabban öregszik, fakul meg ennek köszönhetően.
A sötét fóliák használata csökkenti az autófeltörések kockázatát, mivel gátolja a kíváncsiskodó tekinteteket, viszont a kilátást egyáltalán nem akadályozza. Nem utolsó sorban pedig éveken át elegáns, sportosabb külsőt biztosíthatunk járművünknek.

Karosszériafóliázás 

Fóliázást előszeretettel használnak reklámcélokra vagy az egyéniség kifejezésére, hiszen kedvünkre változtathatjuk autónk kinézetét, viszont egy minőségi karosszériafóliázás nem csak arra jó, hogy feldobjuk vele autónkat.
Nem számít hogy a jármű vadi új, vagy már jó pár éve használatban van, megérdemli a védelmet. Gépjárművünk fóliázása megvédi a karosszériát és fényezést a kavicsfelverődésektől, karcolásoktól, az időjárástól és kisebb fizikai behatásoktól. A fényezéstől eltérően elég azt az elemet újrafóliázni, melyen a sérülés található, fényezés esetében viszont a teljes jármű újrafényezésével kell számolni.

 Kavicsvédelem

A kavicsfelverődés sokunknak fejfájást okozhat, hiszen nem tőlünk, hanem az utaktól függ és sokban rontja gépjárművünk esztétikai kinézetét ésértékét. Fóliával megelőzhetjük ezeket az általában apróbb, de igen zavaró karzolásokat. Nagy előnye, hogy nem szükséges bevonni a teljes járművet, a fólia csak a kijelölt, kritikusabb részekre is kérhető. Ezért is kerül leggyakrabban a motorháztetőre és a lökhárítókra. Ez a fólia színtelen, anélkül védi autónkat, hogy azon bármilyen külső változást észrevennénk.

SZEMÉLYESEN

Ha Önnek fontos egy személyes megbeszélés és egyeztetés. Az alábbi címen vagy ahol Önnek kellemes előre egyeztetett időpontban.

Siófok 8600, Május 1 u. 7.

TELEFONON

Amennyiben telefonon kíván elérni minket ezen a számon megteheti.

+36 30 248 3300

ELEKTRONIKUSAN

Az elektronikus formát részesíti előnyben? Itt kereshet minket:

design@mezosi.com